Voor de Zondagse rust: Master Margherita – Border 50

Na een druk weekend vol pompende beats en dansende lijven is er de zondagse rust met een kopje koffie, thee of een gezonde smoothie zo je wilt lekker rustig wakker worden en ff niks. De ideale soundtrack bij deze kalme momenten daar proberen we in deze rubriek fijne tips voor te geven.

Het Album Border 50 is een hommage aan onze behoefte aan het verkennen van imaginaire werelden, met adembenemende panorama’s waar eindeloze schoonheid heerst…

Dat staat er in de pers tekst die bij deze release kwam. Deels kan ik hier zeker in komen, het album levert heerlijke uitgestrekte soundscapes vol diepe bassen en eindeloze reverb en delay. Ik vind het echter wel allemaal nogal vol gesmeerd ik mis lucht en leegte in de meeste nummers. Bij beluisteren van dit album voel ik een beetje iets dubbel aan de ene kant vind ik het allemaal heel mooi, prachtige brede pads, niet te clean, zoals ik het graag hoor. Maar aan de andere kant hoor ik ook veel linken met “synthersiser muziek” alla Sytherzisers Greatest, wat ik ooit heel prachtig heb gevonden maar die ik nu een beetje cheesy vind, begrijp me niet verkeerd dat ik neer kijk op die muziek, nee zeker niet het is gewoon minder “mijn ding”. Ik denk dan ook dat dit album perfect bij een ontspannen momenten past en heel veel mensen kan bekoren.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.